Вие сте тук: Начало Лято 2018 в Кемер
« »

Лято 2018 в Кемер

8 дни / 7 Нощувки
28.04.2018 г. 05.05.2018 г. 12.05.2018 г. 19.05.2018 г. 26.05.2018 г. 02.06.2018 г. 09.06.2018 г. 16.06.2018 г. 23.06.2018 г. 30.06.2018 г. 07.07.2018 г. 14.07.2018 г. 21.07.2018 г. 28.07.2018 г. 04.08.2018 г. 11.08.2018 г. 18.08.2018 г. 25.08.2018 г. 01.09.2018 г. 08.09.2018 г. 15.09.2018 г. 22.09.2018 г. 29.09.2018 г. 06.10.2018 г. 13.10.2018 г.
Цена от:  256 EUR


 
Полетно разписание: ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Ден 1:
Директен чартърен полет от София/Терминал 2 - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Ако сте любители на круизните пътувания, то една Разходка с яхта би изпълнила прекрасно деня ви. Плавайки по крайбрежието, ще достигнете до живописния водопад Карпу Калдаран – мястото, където река Дюден пада шумно в морето от 50 м. височина. Следващата спирка е пристанището Калеичи в стария град, където ще хвърлите котва сред множеството яхти - време за обяд. Разходката продължава към остров Сечан, който се намира на 10 км от пристанището - формата на острова наподобява профила на мишка, откъдето идва и името му. Спирка за плуване в кристалните води на Средизмено море. Обиколка завършва с посещение на залива Chaltydzhak и отново време за плуване. Екскурзията завършва на яхтеното пристанище на Челеби. Ако ли пък сте любители на подводния свят – то потопете се в едно Дайвинг приключение, плувайки сред ярки корали, разпръснати около многото подводни пещери и потънали руини. Не е необходимо да притежавате специален сертификат, за да може да се насладите на това изживяване. Пътуването включва плаване със специално оборудвана лодка, обучение от опитни инструктори и две половин-часови гмуркания. Екскурзията включва обяд на борда на лодката. Трансфер до хотела. Нощувка.

Ден 3:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Ефес - най-големият и най-добре запазеният древен град в света. Трудно е да се повярва, но днес градът изглежда почти без промяна от основаването му през XI век преди новата ера. Разходка из древни улици, римски бани, домът на любовта (публичен дом), огромен амфитеатър, библиотека, фонтана на император Адриан, акведукт, храма на Артемида. Време за почивка и обяд (включен в цената на екскурзията). Следва посещение на Дома на Дева Мария, където според легендата тя прекарва последните години от живота си. В близост е съвременния град Селчук, ще видите храма на Артемида, джамията Иса Бей (XIII век пр.н.е). и крепостта Селчук. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Памуккале. “Замъкът от памук” е един от най-удивителните туристически обекти. Водни струи от древния град Хиераполис, богати на минерални соли, падайки от голяма височина, създават причудливи, вкаменени, ослепително бели каскади. В това живописно място от горещите извира вода, пренаситена с калциев карбонат. Когато тя достига до повърхността, от нея се освобождава CO2, а калциевият карбонат се отлага, като образува варовикови отлагания върху скалистите тераси. Благодарение на минералния си състав, водата спомага за лечението на редица заболявания. По време на екскурзията можете да се изкъпете в един от най-древните в света изкуствени басейни, както е правила самата Клеопатра и древните римски императори. Професионален екскурзовод ще ви разкаже интересни истории за тези места. Памуккале е в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 5:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Кекова и Мир Ликийски. Екскурзията започва с обиколка с яхта до удивително красивия остров Кекова, където през прозрачната вода могат да се видят развалините на античните градове Кекова и Симена, потънали под водата в резултат на земетресение. Следва обяд в рибарско селище (включен в цената), а след това пътуване с автобус към Мир Ликийски. През първото хилядолетие Мир е столица на Ликия – неголяма, но независима страна. Ликийците смятали архитектурата за по–висше от всички останали изкуства, особено при строителството на гробници. До наши дни е запазен удивителен комплекс скални гробници. Наблизо се намира и църквата, в която се предполага, че е погребан Св. Николай. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 6:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Ако харесвате екстремните преживявания, то може да посветите деня на Рафтинг, Парапланеризъм или на Джип сафари: Рафтинг – изглежда опасно, но всъщност е едно вълнуващo 12-километрово спускане със салове и канута по планинска река, игри, къпане, барбекю сред природата. За вас ще се грижат квалифицирани инструктори, ще бъдете обезопасени с каски и спасителни жилетки. Пътуването завършва с вечеря в ресторант с красива гледка към планината; Полетът с парапланер е уникален и незабравим. Насладете се на кратка обиколка из околността и вижте колко е красива Анталия дори и от 1200 м. височина; Джип сафари – екстремност през неравен терен, каньони, надолу към планински плата и речни корита, а след това нагоре към височина от 1800 м., а най-смелите могат да се изкъпят във водите на водопад. Обяд в живописна котловина. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия със самолет до Кападокия или Северен Кипър: Кападокия има уникално историческо и културно наследство. Там се намират приказните "комини“ – формирали се преди 13 милиона години впечатляващи природни скални образувания, сякаш обитавани от призраци. В националния парк Гьореме можете да се насладите на изумителните манастири, църкви и къщи, издялани в меките скали преди стотици години. Има над 30 църкви и параклиси с фрески от IX и XI в. Посещение на древния град Каймаклъ, обявен като туристическа атракция - спускайки се в дълбините му по многобройни тесни и наклонени тунела, ще се докоснете до уникални древни съоръжения - изсечени в скалите църкви и манастири, спални помещения, каменни трапезарии и изумително запазени стенописи. Няма как да пропуснете и музея на открито в Гьореме- комплекс от църкви и параклиси със запазените древни стенописи; Северен остров Кипър се счита за турска територия. Полетът до там трае около час и половина. Първата спирка е древния град Салямис, където ще видите скритите из руините училище, театър, пристанище, базиликата „Свети Епифаний“ и храм на Зевс. Следващата спирка е град Фамагуста, който през Средновековието се е смятал за най-богатия град в света. Ще видите стари квартали, венециански стени, катедралата „свети Никола“, превърната в музей, мъртвият град Вароша, чийто плаж е признат за един от седемте най-добри в света, но града е забранена за зона. Няма как да пропуснете туристическата столица на Северен Кипър- Кирения, от където ще се качите на лодка, с която ще обиколите крайбрежието и ще вкусите от местната кухня. Вечерта – свободно време за обиколка из Кирения. Полет за Анталия, връщане в хотела. Нощувка.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите до 12:00ч. Багажът може да бъде оставен за съхранение в стая около рецепцията, предназначена за това. Свободно време. Трансфер до летището и полет за София, Терминал 2.


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет;
 • пътнически и летищни такси /които са в размер на 79 евро на човек към 19.10.2017/;
 • 7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
 • трансфери летище - хотел - летище;
 • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
 • доплащане за медицинска застраховка за 8 дни за лица от 65 до 75 г: 5 евро; за лица от 75 до 80 г: 14 евро;
 • горивна такса **;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
1. Плащания:
 • депозит в размер на 250 лева на човек от общата дължима сума на човек при записване (внесен до 24 часа след резервация);
 • доплащане: до 21 дни преди датата на пътуване.
2.Необходими данни за всички пътуващи:
 • 2.1. Три имена на латиница по международен паспорт.
 • 2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
 • 2.3. Номер на паспорт и дата на валидност.
 • 2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.
  • Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г
3. Анулационни срокове:
 • 3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 31 дни преди датата на пътуването.
 • 3.2. При анулация от 30 до 14 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 30% от цената на пътуването.
 • Ако направената анулация е от 13 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването.
 • Ако направената анулация е 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания Bulgaria Air
 • седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
 • номер на лиценз: BG 2407 - 12
 • тип самолет: Airbus A319/Embraer 190 (E-90)

УТОЧНЕНИЕ**:
 • Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 502 долара на тон; Анталия: 512 долара на тон и при валутен курс 1 Eur = 1,08 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge).

 • Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 60. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.
 • Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при записване и авансово плащане в размер на 40% при резервация с пълно плащане до 21 дни преди датата на пътуване. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
 • Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/.
 • Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове. 
   
ASIA HOTEL 3 * - *
 

цена от:
481 EUR
 
 
 
 
   
BLAUHIMMEL HOTEL 4 * - *
 

цена от:
586 EUR
 
 
 
 
   
CLUB HERAKLES HOTEL 3 * - *
 

цена от:
646 EUR
 
 
 
 
   
HIMEROS LIFE HOTEL 4 * - *
 

цена от:
524 EUR
 
 
 
 
   
KALIPTUS HOTEL 2+ * - *
 

цена от:
565 EUR
 
 
 
 
   
RIOS BEACH 4 * - *
 

цена от:
524 EUR
 
 
 
 
   
SEA GULL HOTEL 4 * - *
 

цена от:
628 EUR
 
 
 
 
   
PREMIER PALACE 5 * - *
 

цена от:
1285 EUR
 
 
 
 
   
ARMAS BEACH HOTEL 4 * - *
 

цена от:
664 EUR
 
 
 
 
   
ROYAL TOWERS RESORT HOTEL 4 * - *
 

цена от:
746 EUR
 
 
 
 
   
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE HV-1 - *
 

цена от:
0 EUR
 
 
 
 
   
ASDEM PARK HOTEL 4 * - *
 

цена от:
656 EUR
 
 
 
 
   
GRAND NAR HOTEL 4 * - *
 

цена от:
588 EUR
 
 
 
 
   
HOTEL CAMYUVA BEACH 4+ * - *
 

цена от:
629 EUR
 
 
 
 
   
OLIMPOS BEACH HOTEL BY RRH&R 3 * - *
 

цена от:
551 EUR
 
 
 
 
   
SINATRA HOTEL 4 * - *
 

цена от:
593 EUR
 
 
 
 
   
KONAR & DORUK HOTEL 3 * - *
 

цена от:
635 EUR
 
 
 
 
   
AURA RESORT HOTEL 4 * - *
 

цена от:
538 EUR
 
 
 
 
   
CLUB HOTEL SUNBEL 4 * - *
 

цена от:
633 EUR
 
 
 
 
   
PINE HOUSE 4 * - *
 

цена от:
800 EUR
 
 
 
 
   
AYBEL INN HOTEL 3 * - *
 

цена от:
551 EUR
 
 
 
 
   
GOLDEN SUN - 3*
 

цена от:
593 EUR
 
 
 
 
   
STELLA HOTEL - 4*
 

цена от:
540 EUR
 
 
 
 
   
KEMER DREAM HOTEL - 4*
 

цена от:
681 EUR
 
 
 
 
   
SELCUKHAN - 4*
 

цена от:
636 EUR
 
 
 
 
   
GOLDEN LOTUS - 4*
 

цена от:
713 EUR
 
 
 
 
   
GRAND MIR`AMOR HOTEL - 4*
 

цена от:
556 EUR
 
 
 
 
   
CLUB SALIMA - HV1
 

цена от:
866 EUR
 
 
 
 
   
CLUB HOTEL BELPINAR - 4*
 

цена от:
552 EUR
 
 
 
 
   
SENTIDO PALMET BEACH RESORT - 5*
 

цена от:
776 EUR
 
 
 
 
   
L`OCEANICA BEACH RESORT - 5*
 

цена от:
944 EUR
 
 
 
 
   
CRYSTAL FLORA BEACH RESORT - HV1
 

цена от:
741 EUR
 
 
 
 
   
CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA - 5*
 

цена от:
706 EUR
 
 
 
 
   
ORANGE COUNTY RESORT - 5*
 

цена от:
1027 EUR
 
 
 
 
   
CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA - 5*
 

цена от:
727 EUR
 
 
 
 
   
AKKA CLAROS HOTEL - 4*
 

цена от:
965 EUR
 
 
 
 
   
MIRAGE PARK RESORT - 5*
 

цена от:
881 EUR
 
 
 
 
   
SIMENA SUN CLUB - HV1
 

цена от:
886 EUR
 
 
 
 
   
BARUT KEMER (ex Resort) - 5*
 

цена от:
890 EUR
 
 
 
 
   
EUPHORIA TEKIROVA - HV1
 

цена от:
720 EUR
 
 
 
 
   
MIRADA DEL MAR - 5*
 

цена от:
1101 EUR
 
 
 
 
   
NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA - 5*
 

цена от:
1014 EUR
 
 
 
 
   
RIXOS BELDIBI - 5*
 

цена от:
807 EUR
 
 
 
 
   
AKKA ALINDA HOTEL - 5*
 

цена от:
1140 EUR
 
 
 
 
   
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT - 5*
 

цена от:
893 EUR
 
 
 
 
   
MARTI MYRA HOTEL - HV1
 

цена от:
902 EUR
 
 
 
 
   
AMARA PRESTIGE - 5*
 

цена от:
1175 EUR
 
 
 
 
   
RIXOS PREMIUM TEKIROVA - 5*
 

цена от:
975 EUR
 
 
 
 
   
RIXOS SUNGATE - 5*
 

цена от:
940 EUR
 
 
 
 
   
AKKA ANTEDON HOTEL - 5*
 

цена от:
1357 EUR
 
 
 
 
   
AMARA DOLCE VITA - 5*
 

цена от:
1504 EUR
 
 
 
 
   
GURAL PREMIER TEKIROVA - 5*
 

цена от:
1689 EUR
 
 
 
 
   
SIMENA HOLIDAY VILLAGE - 5*
 

цена от:
671 EUR
 
 
 
 
   
SIMENA HOTEL - 5*
 

цена от:
713 EUR
 
 
 
 
   
GRAND PARK KEMER (ex.Yelken Blue Life) - 5*
 

цена от:
1007 EUR
 
 
 
 
   
AMARA CLUB MARINE NATURE - 5*
 

цена от:
1042 EUR
 
 
 
 
   
GARDEN RESORT BERGAMOT - 4*
 

цена от:
692 EUR
 
 
 
 
   
HIMEROS BEACH HOTEL - 3*
 

цена от:
524 EUR
 
 
 
 
   
ARMAS GUL BEACH - 4+*
 

цена от:
664 EUR
 
 
 
 
   
ARMAS KAPLAN PARADISE - 5*
 

цена от:
692 EUR
 
 
 
 
   
ARMAS LABADA HOTEL - 5*
 

цена от:
741 EUR
 
 
 
 
   
AVANTGARDE HOTEL & RESORT (ex Vogue) - 5*
 

цена от:
979 EUR
 
 
 
 
   
KORIENT HOTEL - 3*
 

цена от:
523 EUR
 
 
 
 
   
CLUB BORAN MARE BEACH - 5*
 

цена от:
1203 EUR
 
 
 
 
   
TRANSATLANTIK HOTEL & SPA - 5*
 

цена от:
894 EUR
 
 
 
 
   
QUEEN'S PARK TEKIROVA RESORT & SPA - 5*
 

цена от:
863 EUR
 
 
 
 
   
EVERYTIME HOTEL KIRIS - 3*
 

цена от:
572 EUR
 
 
 
 
   
ALKOCLAR EXCLUSIVE - 5*
 

цена от:
1272 EUR
 
 
 
 
   
KORIENT MIRA - 3*
 

цена от:
523 EUR